Handel en Industrie

Handel en Industrie leveren de belangrijkste bijdrage aan de economie en de welvaart van Suriname. Darcem voert multidisciplinaire projecten uit voor de industrie in de technische sectoren, chemie en petrochemie, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie, auto- en staalindustrie en energie. Wij leveren duurzame oplossingen: van haalbaarheidsstudie en engineering tot constructiemanagement en inbedrijfstelling.

Darcem ontzorgt u door advies te geven over veiligere, efficiŽntere en goedkopere productieprocessen. Engineering, procurement en constructiemanagement van industriŽle installaties behoort tot onze kernactiviteiten, evenals het zorgen voor alle vergunningen. We denken mee over duurzame oplossingen en zorgen ervoor dat processen veilig en efficiŽnt verlopen.

EfficiŽnt projectmanagement
Het efficiŽnt managen van projecten in het primaire productieproces van de industrie is niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er verbeteringen mogelijk in de productieprocessen van nieuwbouw en bestaande installaties. Darcem maakt samen met u capaciteitsuitbreidingen en productieoptimalisatie in de industrie mogelijk. We coŲrdineren de uitvoering zodat met respect voor de leefomgeving de industriŽle activiteit kan plaatsvinden.

Onze expertise

 Advisering

 Ontwerp en engineering

 Constructiemanagement

 Procurement

 Projectmanagement

 Vergunningen

 

 

 

TOGETHER WE BUILD

Tekstvak: Development & Onderzoek
Tekstvak: Architectuur
Tekstvak: Realisatie
Tekstvak: Consultancy
Tekstvak: Engineering
Tekstvak: Management